About Atelier Suzy

Welkom op de website van Atelier Suzy,

reeds als kleuter kon ik urenlang zoet zijn met tekenen en schilderen. Een artistieke opleiding kon dan ook niet uitblijven. Na mijn middelbare opleiding “Toegepaste Beeldende Kunsten”  aan de Stedelijke Academie te Brugge, ben ik in 1999 afgestudeerd als “Meester in de Beeldende Kunsten, specialisatie Textielontwerp” aan de Stedelijke Academie te Gent.

Na een aantal jaar in de textielindustrie ben ik In 2013 gestart als zelfstandig lesgeefster Tekenen en Schilderen voor volwassenen en kinderen. Zo is “Atelier Suzy”ontstaan.

Mijn voornaamste doel is om tijdens de ateliermomenten mijn kennis aan materialen en technieken aan jou mee te geven waarbij jij op eigen tempo werkt. Je wordt individueel en op professionele wijze begeleid in een aangename, vriendschappelijke sfeer waar jij op eigen tempo jou creativiteit de vrije loop kan laten. Je werkt afwisselend naar stillevens en fotomateriaal, met materialen zoals houtskool, acrylverf, aquarelverf, pastelkrijt, olieverf, bister, … Ik sta ook altijd open voor jou voorstellen! Wil je liever je eigen ding doen met hier en daar een beetje advies? Dit kan ook! Wil je meer info, spring gerust eens binnen, of neem contact op per mail of telefoon.

met vriendelijke groeten,

Suzanne Arteel